Samenwerken


Elkaar leren kennen, aftasten en uiteindelijk samen ergens voor gaan en dat doel bereiken. Samen staan we sterk!

Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven waarmee online marketing bureau zulutions graag samenwerkt:

 

Stichting VoedselLoket Almere Soms verkeren mensen in zo’n financiële nood, dat ze nauwelijks geld hebben voor de dagelijkse boodschappen. Deze mensen kunnen bij het VoedselLoket Almere terecht.
MKB Doorgaan nieuw logo online marketing bureau zulutions partner zulutions is per 20 juni 2016 tweedelijns partij van MKB Doorgaan. MKB Doorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.
Welzijnspraktijk De Oosterse Hand is gevestigd in Lelystad. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsmassages, welzijns-behandelingen en wellness massages. U kunt bij Richard Uiterwijk terecht voor een professionele behandeling gericht op ontspanning, herstel en balans.
Flevo Zakenfestival Het Flevo Zakenfestival – De Verbinding, dat op 23 en 24 september op Lelystad Airport gehouden zal worden, is een evenement op eigen initiatief georganiseerd, in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland en Flevolandse Bedrijvenkringen. Het Flevo Zakenfestival – De Verbinding richt zich op de gehele Provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe.
Lash Almere Beauty salon gespecialiseerd in Workshops, Wimper extensions, 3D Hollywood lashes, Gellac nagels.
Lash Almere is ook een erkend opleidingsinstituut van NEICHA en heeft een eigen webshop.
de nieuwe bibliotheek Almere De Stichting Openbare Bibliotheek Almere
BIR BIR is een full service B2B reclamebureau gevestigd in Hengelo met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van uiteenlopende communicatieactiviteiten voor haar klanten.
 Logo Places to Work Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes biedt Places to work een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat. Centraal staan Faciliteiten, Kennis, Netwerk en Middelen.
IJsselmere_zulutions IJsselmere is een jonge innovatieve onderneming waar de ondernemer centraal staat en ondersteund wordt door een groep ervaren professionals die zich primair ten doel stelt te focussen op de ontwikkeling van mensen en hun bedrijven. Onze dienstverlening gaat verder dan het standaard administratiekantoor. Wij willen graag de ondernemer “ontzorgen” en de ondernemer proactief helpen in zijn of haar plannen.
Pyka Social Wifi solutions_zulutions5.pdf zulutions is reseller van Pyka, Social Wifi Solutions. Een eigen fanclub opbouwen begint met de gegevens van uw klanten. Door Pyka heeft u een stille motor die uw likes, check-ins, volgers, mentions of het aantal vertoningen van uw bedrijfsfilm vergroot terwijl u daar gratis wifi voor in ruil teruggeeft. In het systeem is er een keuze te maken uit alle populaire social mediakanalen, Youtube of de opbouw van een maillijst. Kies waar u in gelooft en waar u groot in wilt worden.
zulutions_stage_onlinemarketing_sbb_leerbedrijf_logo Op 9 mei 2017 is online marketing bureau zulutions erkend als leerbedrijf via de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.”
Vrijzathe logo bedrijfsfinanciering Almere George Engel1

Optimale (vastgoed)financiering

Vrijzathe Financiële Dienstverlening BV bemiddelt in bedrijfsfinancieringen. Doelstelling is om de investeerder snel te bedienen, zodat er vlot zaken met een financiële instelling kunnen worden gedaan.

“Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische expertise vindt Vrijzathe voor u als investeerder de best passende financiële aanbieding.
Door Vrijzathe voor u te laten bemiddelen bespaart u zich de drukte om een bedrijfsfinanciering rond te krijgen, zonder dat u extra moet betalen. In sommige gevallen bent u dankzij ons zelfs goedkoper uit dan wanneer u zelf op zoek gaat naar een geldverstrekker”, aldus George Engel.

Shanna Hillebrand_full logo ruim Shanna Hillebrand Photography, méér dan alleen professioneel fotograaf: “Jouw (potentiële) klanten een goed beeld te geven van jouw bedrijf kan uitstekend met een fotoreportage. Met een zorgvuldig samengestelde compilatie van foto’s kun je als bedrijf jouw klanten nader kennis laten maken met jouw bedrijf, de medewerkers en jullie manier van werken.” Shanna is een specialiste die het hart van uw organisatie in een flits vastlegt.

Great things are done by a series of small things brought together. – Vincent Van Gogh

Wilt u ook samenwerken met online marketing bureau zulutions? Stuur dan een email naar zulutions via onderstaand formulier.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Website

Onderwerp

Uw bericht