zulutions aanwezig tijdens Zakenvrouwenborrel Tubino


Wanneer:
juli 27, 2017 @ 3:00 pm – 6:00 pm
2017-07-27T15:00:00+02:00
2017-07-27T18:00:00+02:00
Waar:
Tubino Kokerrokken
Haaksbergweg 73
1101 BR Amsterdam-Zuidoost
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:

online marketing bureau zulutions Tubino kokerrokkenOnline marketing bureau zulutions zal op donderdag 27 juli pitchen tijdens de Zakenvrouwenborrel, georganiseerd door Tubino.

Tubino kokerrokken

Tubino is een uniek concept van kokerrokken en jurken voor de zakenvrouw die gezien durft te worden, exclusievere kleding zoekt en vooral gemak wil in haar drukke bestaan. Alle rokken en jurken zijn gemaakt van hoge kwaliteit Italiaanse stoffen waarbij vakmanschap en stijl voor de vrouw voorop staat. De ontwerpen zijn van een perfecte pasvorm doordat we ook op maat kunnen leveren en de details zorgen voor een spannende maar toch chique en ingetogen look. Zeg vaarwel tegen grijze zakenkleding en hul je in een outfit waarmee je gezien mag worden, zakelijk of privé.

“Met Tubino inspireren we vrouwen om nog meer uit hun uiterlijk te halen en geloven dat elke vrouw er feminien en stijlvol uit kan zien zonder dat ze voldoet aan ideale maten, leeftijd of modetrend.” – Selma Duinkerken, oprichtster van Tubino

Het thema van deze maand is PR & Free Publicity. Het belooft een inspirerende middag te worden met een zeer gevarieerd programma. Laten wij samen groeien!

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *