Online positionering


Bent u tevreden over uw online positionering? Welke boodschap dragen u en uw bedrijf uit? Heeft u wel eens nagedacht over wat u speciaal maakt ten opzichte van de concurrent? En hoe heeft u zich online gepositioneerd? Is dat ook wie u bent als bedrijf? U wilt natuurlijk online gevonden worden en als dit gebeurt, moet uw boodschap geloofwaardig, helder en duidelijk zijn. Maar wat als u onzeker bent over uw online imago en of deze wel uitdraagt wie u bent?

Voor een betere online positionering schakelt u de expertise van zulutions in

Voor u zich online presenteert, is het van belang erachter te komen wat uw bedrijfsimago of merkidentiteit is. Instinctief weet u wel wie u bent en waar u als bedrijf voor staat. Het probleem is dat uw doelgroep niet in uw hoofd kan kijken. zulutions vertaalt daarom uw gedachten naar een heldere boodschap waarmee u als bedrijf onderscheidend bent ten opzichte van uw concurrent, bekend raakt bij uw doelgroep en dat terwijl u uitdraagt hoe speciaal u bent. En speciaal bent u! Het is daarom aan ons om uw merkidentiteit verder te ontwikkelen zodat uw doelgroep ook deze beleving heeft. Laat uw doelgroep niet langer in het ongewisse maar geef haar met de hulp van zulutions inzicht in uw kwaliteiten als bedrijf.

Hoe zulutions te werk gaat

 1. Wij starten met een telefonische intake waarin wij elkaar beter leren kennen.
 2. Hierna stuur ik u en een aantal collega’s een vragenlijst toe om uw merkidentiteit te bepalen.
 3. Ik analyseer de vragenlijsten en stel voor u een online communicatieplan op.
 4. Na goedkeuring van dit plan ga ik voor u aan de slag.
 5. Binnen korte tijd boeken we samen resultaten.
 6. Wij bellen gedurende 1 kalendermaand wekelijks om de resultaten van de genomen acties te evalueren en eventueel bij te schaven.
 7. Hierna blijft zulutions graag met u in contact. Online positionering is immers een dynamisch proces.

Wat een betere online positionering u oplevert

Uw communicatieplan biedt u richtlijnen voor het consequent doorvoeren van uw merkwaarden in gedrag, communicatie(middelen), visuele identiteit en online positionering. Als u consequent dezelfde boodschap uit, levert dit u een herkenbare en onderscheidende merkidentiteit op. Het zou jammer zijn als uw concurrent het van u wint omdat uw merk ten onrechte negatiever overkomt op uw doelgroep. zulutions ondersteunt u bij het beschermen van uw merk. Met een sterke merkidentiteit geeft u een kwaliteitssignaal af en heeft u bovendien een competitief voordeel.

Vraag nu een offerte voor Online positionering bij online marketing bureau zulutions aan.

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Website

  Onderwerp

  Uw bericht