Website usability scan


Zou ik u een vraag mogen stellen: Denkt u er wel eens aan om uw website te verbeteren?
Ieder bedrijf wil een mooi ogende website. U komt daarom talloze websites tegen die er gelikt uitzien. Het gebeurt echter even vaak dat deze websites teleurstellen. Moet u kleur bekennen en toegeven dat uw website aan verbetering toe is? Dan biedt zulutions de remedie om uw website de boost te geven die nodig is om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Wat zeg ik, om ons doel te bereiken. Ik ben namelijk pas tevreden als u dat bent.

Wat u nodig heeft, is een Website usability scan

zulutions test de gebruiksvriendelijkheid, usability, van uw website aan de hand van een uitgebreide checklist. De zulution scan besteed aandacht aan onderdelen van uw website zoals de homepage, het hoofdmenu, de navigatie en hyperlinks, de website inhoud (content, teksten, afbeeldingen en meer), de websiteopmaak en het ontwerp. Het gaat bij zulutions niet alleen om hoe de website eruit ziet. Wat vooropstaat is of de website ook bruikbaar is.

Hoe zulutions te werk gaat

 1. Wij starten met een telefonische intake waarin wij elkaar beter leren kennen.
 2. Hierna ga ik voor u aan de slag met de scan van uw website.
 3. U ontvangt binnen 5 werkdagen uw rapportage van de Website usability scan inclusief advies via de mail.
 4. Wij bellen om door te nemen welke boost uw website nodig heeft en hoe we samen het plan zullen uitvoeren.

Wat de Website usability scan u oplevert

Binnen 5 werkdagen weet u op welke punten van gebruiksvriendelijkheid uw website kan worden verbeterd. De bevindingen van de website scan worden door zulutions vertaald naar conclusies. Hieruit volgen concrete en werkbare aanbevelingen. Met deze aanbevelingen kunnen we samen direct aan de slag om uw website te verbeteren. U wilt immers een website die altijd bruikbaar is voor bezoekers, ook op alle mobiele devices. Verbeter uw website met online marketingbureau zulutions en blijf niet achter bij uw concurrent.

Vraag nu de website usability scan bij online marketing bureau zulutions aan.

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Website

  Onderwerp

  Uw bericht