Training Pyka Social Wifi Solutions


zulutions social wifi Pyka Social Wifi Solutions

 

 

Online marketing bureau zulutions en Pyka Social Wifi Solutions zijn op 1 maart een samenwerking aangegaan. zulutions is nu officieel reseller van Social Wifi powered by Pyka.

Op woensdag 2 maart heeft de training Pyka plaatst gevonden in Hulsthorst

Tijdens de training was er uiteraard aandacht voor de techniek, werking en toepassing, gebruik, aansluiting en nog veel meer.

zulutions heeft de training succesvol afgerond en kan aan de slag. All work, no play? Nee, want bij zulutions én Pyka staat voorop dat er gewerkt wordt met plezier en toewijding. Daarom hebben wij niet alleen elkaars onderneming even onder de loep genomen maar ook elkaar. Hierdoor zijn wij als team gegroeid en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Wij hebben de dag lachend afgesloten. Op Facebook kunt u zien hoe wij dit hebben gedaan.

DE MOTOR VOOR SOCIAL MARKETING, GAS EROP

Team Pyka bestaat uit:

  1. Tessa Spauwen: Partner, Marketing & Bussines Development.
  2. Frank Wiegmans: Partner, Operations & Product Development.
  3. Casper van der Zijden: Technical & Customer Support and After Sales.
  4. Ryan Hok-A-Hin: Assistent Marketing Guru (Stagair).

Wij als 4boosting online media hebben in 2015 Pyka overgenomen. Bij 4Boosting online media zijn wij vanaf 2009 als specialisten bezig social- en online marketing. Go-to-market en uitbouwen van eigen succesvolle online concepten, alsmede campagnes draaien voor opdrachtgevers als KPN, Vodafone en anderen. Zo heb jij een team van specialisten op social en online marketing tot je beschikking. Wij geloven in de kracht van online media en hebben het doel: jouw toko ramvol krijgen!“, aldus team Pyka.

Share