Samenwerken


Elkaar leren kennen, aftasten en uiteindelijk samen ergens voor gaan en dat doel bereiken. Samen staan we sterk!

Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven waarmee online marketing bureau zulutions graag samenwerkt:

 

 

 

Stichting VoedselLoket Almere Soms verkeren mensen in zo’n financiële nood, dat ze nauwelijks geld hebben voor de dagelijkse boodschappen. Deze mensen kunnen bij het VoedselLoket Almere terecht.
  moeders.nu zulutions Moedertje_lief blogs mamablog zulutions is ook mamablogger voor het platform moeders.nu
Op moeders.nu verzamelen moeders informatie voor andere moeders. Je vindt er van alles. En steeds meer, want onze site groeit. Informatie over baby’s, peuters, kleuters en pubers. Informatie over financiën, op vakantie gaan, kinderpartijtjes, over werk en gezin combineren. Ervaringen en belevenissen van andere moeders. Informatie over je gezondheid, je werk, je relatie, vriendschap, de belasting, de opvoeding en je huis. Praktische tips voor je kind, voor je gezin en voor de allerbelangrijkste persoon in je leven volgens ons: jij! Leef mee, reageer, bewonder, leer, herken, adviseer, schrijf en deel je kennis en ervaring op moeders.nu.
logo VindPro ATS recruitment algorithms Netherlands b2b ZOEKT U ERVAREN PERSONEEL?
Vind.pro is een data gedreven research bedrijf. Wij vinden snel gekwalificeerde kandidaten voor uw vacature. Internet is ons database, Algoritme is ons gereedschap.
DiamondsByMe DiamondsByMe is dé leverancier in Nederland en daarbuiten, voor exclusieve, gepersonaliseerde en handgemaakte sieraden. De klant wordt geïnspireerd om zelf zijn of haar sieraad samen te stellen, wat resulteert in prachtige en unieke sieraden. Door een combinatie van ambachtelijke goudsmederij en moderne technologie, brengt DiamondsByMe elk denkbaar sieraadontwerp tot leven.
 Amberscript transcribent zulutions audio transcriberen algoritmes

zulutions is ook transcribent/editor en werkt samen met Amberscript, een revolutie in transcriptie services!

Wij helpen onze gebruikers om de kosten en moeite van het manueel transcriberen van interviews, vergaderingen of andere audio te vermijden. Onze algoritmes en online tekstverwerker of onze menselijke transcribenten brengen de tekst naar 100% acuratesse.

MKB Doorgaan nieuw logo online marketing bureau zulutions partner zulutions is per 20 juni 2016 tweedelijns adviseur van MKB Doorgaan. MKB Doorgaan is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.
Welzijnspraktijk De Oosterse Hand is gevestigd in Lelystad. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsmassages, welzijns-behandelingen en wellness massages. U kunt bij Richard Uiterwijk terecht voor een professionele behandeling gericht op ontspanning, herstel en balans.
Flevo Zakenfestival Het Flevo Zakenfestival – De Verbinding, dat op 23 en 24 september op Lelystad Airport gehouden zal worden, is een evenement op eigen initiatief georganiseerd, in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland en Flevolandse Bedrijvenkringen. Het Flevo Zakenfestival – De Verbinding richt zich op de gehele Provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe.
Logo_E-quipment_new@2x.x40031 E-quipment BV is gespecialiseerd in de beveiliging van mobiele, zakelijke data middels gecertificeerde opslagproducten. Deze opslag oplossingen zijn voorzien van PIN beveiliging of biometrische authenticatie en werken met militaire encryptie technieken. Zakelijke gegevens zijn op deze manier gegarandeerd beschermd tegen diefstal en verlies en uw bedrijf voldoet aan de laatste wet- en regelgeving omtrent databeveiliging.
de nieuwe bibliotheek Almere De Stichting Openbare Bibliotheek Almere
BIR BIR is een full service B2B reclamebureau gevestigd in Hengelo met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van uiteenlopende communicatieactiviteiten voor haar klanten.
 Logo Places to Work Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes biedt Places to work een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat. Centraal staan Faciliteiten, Kennis, Netwerk en Middelen.
IJsselmere_zulutions IJsselmere is een jonge innovatieve onderneming waar de ondernemer centraal staat en ondersteund wordt door een groep ervaren professionals die zich primair ten doel stelt te focussen op de ontwikkeling van mensen en hun bedrijven. Onze dienstverlening gaat verder dan het standaard administratiekantoor. Wij willen graag de ondernemer “ontzorgen” en de ondernemer proactief helpen in zijn of haar plannen.
Pyka Social Wifi solutions_zulutions5.pdf zulutions is reseller van Pyka, Social Wifi Solutions. Een eigen fanclub opbouwen begint met de gegevens van uw klanten. Door Pyka heeft u een stille motor die uw likes, check-ins, volgers, mentions of het aantal vertoningen van uw bedrijfsfilm vergroot terwijl u daar gratis wifi voor in ruil teruggeeft. In het systeem is er een keuze te maken uit alle populaire social mediakanalen, Youtube of de opbouw van een maillijst. Kies waar u in gelooft en waar u groot in wilt worden.
zulutions_stage_onlinemarketing_sbb_leerbedrijf_logo Op 9 mei 2017 is online marketing bureau zulutions erkend als leerbedrijf via de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.”
Vrijzathe logo bedrijfsfinanciering Almere George Engel1

Optimale (vastgoed)financiering

Vrijzathe Financiële Dienstverlening BV bemiddelt in bedrijfsfinancieringen. Doelstelling is om de investeerder snel te bedienen, zodat er vlot zaken met een financiële instelling kunnen worden gedaan.

“Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische expertise vindt Vrijzathe voor u als investeerder de best passende financiële aanbieding.
Door Vrijzathe voor u te laten bemiddelen bespaart u zich de drukte om een bedrijfsfinanciering rond te krijgen, zonder dat u extra moet betalen. In sommige gevallen bent u dankzij ons zelfs goedkoper uit dan wanneer u zelf op zoek gaat naar een geldverstrekker”, aldus George Engel.